HusCompagniet

Derudover har vi fokus på danskproducerede materialer, så vi kan minimere transporten. De fleste af materialerne i vores fundamenter og terrændæk er produceret i Danmark. Det samme gælder isolering og mursten i ydervæggene samt tagsten og spær.

Vi bruger bl.a.:

  • FSC og/eller PEFC-certificeret træ.
  • Vinduer fra Rationel/Velfac i klasse A. Alt træ er FSC-certificeret, og 93 % af produkterne kan genanvendes. Læs mere her
  • Lavenergi isolering (glasuld) fra ISOVER i ydervægge. Isoleringen består af glasuld, som er lavet af op til 75 % genanvendt glas. Læs mere her. Den løsuld, vi bruger til isolering af loftet, er produceret med produktionsspild fra produktionen af isoleringen i væggene. Begge dele fået mærket Eurofins Indoor Air Comfort GOLD. Det betyder, at isoleringen overholder de fleste krav til frivillige mærkningsordninger i EU, og dermed den højeste standard for indeklimamærkede materialer. Med mærket Eurofins Indoor Air Comfort GOLD overholder man bl.a. det danske indeklimamærke i emissionsklasse 1, som er bedst.
  • Gipspladerne fra Gyproc og akustiske lofter fra Gyptone, som begge har Dansk Indeklima Mærkning i emissionsklasse 1.
  • Mursten fra danske teglværker: Strøjer Tegl, Egernsund Wienerberger og Randers Tegl. Flere producenter tilbyder CO2-reducerede mursten. To eksempler på dette er LESS fra Egernsund og Greener fra Randers Tegl. HusCompagniet kan vi rådgive om de enkelte murstens CO2-aftryk.
  • Vandbesparende VVS-løsninger. Vi tilbyder et stort udvalg af produkter fra kvalitetsmærker som Grohe, Laufen, Quooker, Hans Grohe m.fl. 
  • Maling, spartel- og fugemasse, har enten EU-Blomsten eller Svanemærket. Filt og væv er Oeko-Tex mærket.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.