HusCompagniet

Prøv vores energiberegner og se, hvor meget du kan spare

Se, hvor meget du kan spare på energi, hvis du har et nybygget hus fra HusCompagniet på 175 m2 med energimærke A sammenlignet med et ældre hus med fx energimærke D.

Ønsker til nyt hus fra HusCompagniet

Varmekilde

Solceller

Sammenlign med:

Alle tal er baseret på Energistyrelsens beregnede forbrug ud fra energimærke. Læs mere her.

Adfærd er afgørende i forhold til faktisk energiforbrug. Rumtemperatur i Energistyrelsens beregnede forbrug er antaget at være 20 grader.
Energipriser er gennemsnitspriser på landsplan, og er hentet fra Bolius.
Elpriser varierer efter time, dag og årstid og hvor i landet man bor. Både afgifter og den rene elpris varierer.
Fjernvarmepriser afhænger af fjernvarmeværk, nogle steder også af boligens størrelse og afkølingsgrad. Fast afgift på fjernvarme er ikke medregnet.

Det er antaget at den årlige besparelse på elregningen med solceller er dobbelt så stor som den årlige ydelse på lånet for investeringen i solcellerne, og at man har valgt et solcelleanlæg på 6kW og batteri på 5kWh (Kilde: MyEnergy)

 

Din samlede vurderede energibesparelse er:

28.000 kr. / årligt

Læs mere om energimærker nedenfor

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

 

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.