HusCompagniet

 

Alt i et hus

I HusCompagniets B2B-afdeling er alle kompetencer samlet under ét tag, og vi varetager hele entreprisen. Vi sætter et fast og erfarent team bestående af rådgiver, arkitekt, byggeledelse og service på alle projekter, hvis fornemmeste opgave det er at sikre, at projektet kommer trygt i hus.

Vi kalder det one-stop-shop.

Troværdighed, trivsel og tillid

Med HusCompagniet vil I opleve et forløb kendetegnet af en høj grad af troværdighed, trivsel og et samarbejde baseret på tillid. Vores gennemprøvede byggemetoder og brede produktsortiment sikrer et optimeret projekt i høj kvalitet – til aftalt tid.

Udgangspunktet for jeres opgave kan være forskelligt, men tøv ikke med at kontakte vores B2B-afdeling. Vi er parate til at hjælpe jer på vej.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.