HusCompagniet

 

Alt i et hus

HusCompagniets B2B afdeling udvikler og opfører rækkehusprojekter i 1 & 2-plan til investorer.

Vi giver adgang til et byggeteam, der er med i projektet hele vejen lige fra den første streg sættes til service på det færdige projekt. I vil få tilknyttet et fast team bestående af en rådgiver, en arkitekt, en byggeleder og en servicemand, hvis fornemste opgave er at sikre projektet trygt i hus.

Ikke to projekter er 100% ens – derfor finder vi sammen den løsning, der passer til netop jeres projekt

HusCompagniet – Jeres professionelle byggepartner

Med HusCompagniet vil I opleve et projekt, hvor forløbet vil være kendetegnet ved en høj grad af troværdighed, trivsel og et samarbejde baseret på tillid. Vores gennemprøvede byggemetoder og brede produktsortiment sikrer et optimeret projekt i høj kvalitet – til aftalt tid.

Udgangspunktet for jeres opgave kan være forskelligt, men tøv ikke med at kontakte vores B2B afdeling. Vi er parate til at hjælpe jer på vej.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.