HusCompagniet

Vi arbejder primært med fem klassiske arkitekturer, der designmæssigt passer godt ind i både eksisterende og nye boligkvarterer. Vi går samtidig højt op i at sikre tryghed og fleksibilitet, fordi vi ved, at dit liv ændrer sig. Vores tegnestue kan hjælpe dig med at tænke fleksible løsninger ind i din plantegning - f.eks. kan de sikre, at to værelser på sigt nemt kan blive til tre værelser - eller omvendt. 

Skulle du en dag få brug for at flytte i noget andet, har nye huse en høj gensalgsværdi, bl.a. fordi de har et godt energimærke. Som standard har alle nye huse energimærke A (2015), og tilkøber du flere energibesparende løsninger, kan dit nye hus få energimærke A (2020). 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.