HusCompagniet

Er din drøm et arkitekttegnet typehus med plads til din personlighed og dine idéer? Hvis svaret er ja, behøver du ikke lede videre. HusCompagniet har 50 års erfaring med huse, hvor du bestemmer. Vi skræddersyr dit hus, præcis som du vil have det, og vi bygger dig et hjem, hvor der er plads til din personlighed.

 

Vi laver ikke blot færdige samlesæt. Dit typehus skal tilpasses til dig og ikke omvendt. Herunder kan du læse om de mange forskellige typehuse, du kan tage udgangspunkt i, når du i samarbejde med din personlige byggerådgiver fra HusCompagniet skal udforme dit drømmehjem. Vi er et byggefirma, der bygger huse omkring dig og dine behov.

Husk at kvalitet er kodeordet i et HusCompagniet typehus. Det går vi aldrig på kompromis med. Vi er nemlig kendte for at bygge kvalitetshjem. Robuste materialer og kvalitetsløsninger sikrer dig et hus uden bekymringer eller nævneværdig vedligeholdelse. Hverken nu eller fremover.

Med et HusCompagniet typehus får du desuden et lavt energiforbrug og lave driftsudgifter. Dit hus er ydermere som standard udstyret med et ventilations- og genindvindingsanlæg – så du og din familie er også sikret et godt indeklima.

Kontakt os i dag på info@huscompagniet.dk eller find det nærmeste kontor her, så vi sammen kan få drømmen om dit personlige typehus opfyldt.