HusCompagniet

At bygge nyt hus er en stor beslutning. Faktisk er det nok den største beslutning i dit liv. Derfor er det også en god idé ikke at gå i gang med projektet alene. Tal med os – vi leverer omkring 1.800 drømmehjem hvert år, så vi ved, hvad det kræver at komme godt fra start med nybyggeri.


Du er med andre ord i gode hænder, når du vælger at skabe dit drømmehjem i samarbejde med HusCompagniet. Vi hjælper dig med at omformulere dine drømme og håb til mursten i et udtryk, der gør indtryk. Og til et udtryk, der varer ved mange år fremover. Når vi bygger et nyt hus, bygger vi nemlig med tanke på miljø og energiforbrug.

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du overhovedet skal bygge dit eget drømmehjem, har vi samlet en liste af gode argumenter for, hvorfor nybyggeri sammen med os er en god idé.

Først og fremmest er der frit valg på alle hylder. Det er dit drømmehus, vi snakker om, og derfor skal det også bære præg af dig og dine præferencer. Hvorfor bruge kræfter på at lede efter et hus, der møder dine krav, når du kan få dem alle opfyldt på én gang? I et nybyggeri er der plads til alle drømmene. Samtidig er der også tid til at tænke fremad og allerede nu gøre plads til en lille ny eller til, at ungerne flyver fra reden. Det kan godt være, du ikke har alle svarene klar, men der er vi ikke kun gode til at bygge nye huse – Vi er også gode til at spørge og lytte. Ikke mindst er vi gode til at omsætte dine drømme til virkelighed.

Du kan altså tydeligt se, at der er plads til personlighed i dit nybyggede hus. Om du er til stringent minimalisme eller romantisk hygge, så kan alt lade sig gøre. Kun størrelsen på din grund og din fantasi sætter i virkeligheden grænser.

 

Nybyg – Vejen frem

I et nybyggeri er du desuden også sikret i fremtiden. Dit hjem overholder alle miljøforskrifter, det kræver næsten ingen vedligeholdelse, og det holder prisen bedre end tilsvarende ældre huse. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du har gjort det rigtige køb. Netop på grund af den effektive isolering og den lave grad af vedligeholdelse, skal du heller ikke bruge enorme summer på driftsomkostninger. Det er altså på den lange bane også en økonomisk fordel at skabe sit drømmehjem i et nybyggeri.

Vi er sikre på, at du efterhånden er inspireret til, at dit hjem skal være et nybyggeri. Men hvorfor skal du så bygge dit næste drømmehjem i samarbejde med os? Det er der flere gode grunde til.

 

Nybyggeri – Nyt hus med lave priser

Vi har 50 års erfaring med at bygge nye huse. Det betyder i praksis, at vi har rigtig godt styr på alle aspekter af et nybyggeri. Disse erfaringer kommer dig til gode. Priser på nybyggeri kan variere på baggrund af en lang række omstændigheder, men vi ved, hvad den rigtige pris på dit nye hus bør være, og vi ved, hvad der er billigt og hvad der er dyrt.

De mange års erfaring med nybyggeri gør os i stand til at hjælpe dig med at træffe fornuftige økonomiske beslutninger fra start til slut, så du får den bedste pris på dit nye hus.
Det hjælper din byggerådgiver dig med. Du får nemlig tilknyttet en fast byggerådgiver under hele forløbet, der har overblik over hele projektet og som samtidig vil være din personlige sparringspartner på byggeriet.
Byggerådgiveren giver dig et overblik over byggeprocessen, giver dig gode råd om indretningen i forhold til husets værelser og ikke mindst lysindfald. Qua hans erfaring med mange drømmehjem giver han jer gode råd til, hvordan du sikrer dig et harmonisk hjem. Derfor kan du også opleve, at din byggerådgiver siger nej en gang imellem. Det er nemlig hans ansvar, at dit hus ikke bare er en bunke mursten, men et rigtigt hjem.

Når du har så kompetent en byggerådgiver tilknyttet, betyder det også, at kvaliteten på dit nybyggeri altid er i orden, og at du får dit hus leveret til den aftalte tid, til den aftalte pris. Og hos HusCompagniet betaler du ikke, før du har nøglerne til dit drømmehjem i hånden.