HusCompagniet

At bygge nyt hus er en stor beslutning. Derfor er det også en god idé at vælge en erfaren og tryg byggepartner. Som Nordens største husbygger leverer vi mange drømmehjem hvert år, og derfor ved vi, hvad det kræver at komme både godt fra start og sikkert i mål med nybyggeri.

Du er med andre ord i gode hænder, når du vælger at skabe dit drømmehjem i samarbejde med HusCompagniet. Ikke to familier er ens. Derfor skal huse heller ikke være det. Vi tegner og bygger det hus, der passer lige til dig og din familie. 

De huse, vi bygger i dag, skal bygges med omtanke for klimaet og de kommende generationer. Hvordan vi arbejder med det i HusCompagniet, kan du læse meget mere om her. 


Gode grunde til at bygge nyt

Når du bygger nyt, er der frit valg på alle hylder. Det er dit drømmehus, vi snakker om, og derfor skal det også bære præg af dig og dine præferencer. Samtidig er der tid til at tænke fremad, og vi vil gerne sparre med dig om fleksible indretningsløsninger, der sikrer, at du og din familie kan blive boende mange år frem. Det kan godt være, du ikke har alle svarene klar, men vi er ikke kun gode til at bygge nye huse – vi er også gode til at spørge og lytte. Ikke mindst er vi gode til at omsætte dine drømme til virkelighed.

Hvad koster det at bygge et nyt hus?

Prisen på et nyt hus kan variere på baggrund af en lang række omstændigheder i forhold til verdensøkonomien, størrelsen på huset og materialevalget. Vi har lavet en række priseksempler, som giver en indikation af hvad det koster at bygge et nyt hus. Dem kan du se her

Mange kontakter os for at spørge til en pris. Men det bedste er faktisk at tage et møde med en byggerådgiver, så I sammen kan få talt din og din families husdrøm igennem. De huse, vi bygger, er meget individuelle, så derfor skal vi kende til de ønsker og behov som lige præcis din familie har, før vi kan give en pris. 

Book et møde med en byggerådgiver her 

Tryghed i processen

Det er vigtigt for os, at du og din familie føler jer trygge igennem hele processen. Derfor tilknytter vi altid en fast byggerådgiver og byggeleder til dit byggeprojekt. 

Din byggerådgiver har overblik over hele projektet og vil samtidig være din personlige sparringspartner på byggeriet. Byggerådgiveren giver dig et overblik over byggeprocessen og er en god sparringspartner i forhold til økonomi, materialevalg og husets udformning, der udarbejdes sammen med vores tegnestue. 

Inden vi går i jorden med dit hus, holder vi et gennemgangsmøde, hvor både byggerådgiver og byggeleder deltager. Hermed sikrer vi en tryg og grundig overlevering af projektet til byggelederen. Din byggeleder sikrer, at kvaliteten på dit nye hus er i orden, og at du får nøglerne dit hus til den aftalte tid, 

Du kan undervejs følge byggeriet hjemme fra sofaen med vores kundeportal MitHus. Her samler vi alle relevante dokumenter omkring dit nye hus og fotodokumenterer byggeprocessen. Læs mere om MitHus her