HusCompagniet
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi kan hjælpe dig, hvad enten du søger en grund med gode indkøbsmuligheder og skoler i lokalområdet, en grund placeret klods op ad en smuk skov –og naturområder eller måske endda en kombination af begge. 

Vi gør vores ypperste for at finde de bedste grunde og gør en dyd ud af hele tiden at have de helt rigtige byggegrunde til salg. 

Kommer der nye grunde til salg i Aarhus, Odense eller i en af de mange andre byer i Danmark, kan du finde dem på siden her. Så der er mange gode grunde til at holde dig opdateret.

De bedste byggegrunde kan rumme mange af vores typehuse, og vores kyndige byggerådgivere kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige match mellem grund og hus. 

Vi har kun de bedste byggegrunde til salg, og hvis du vælger at bygge med os, betaler du som altid først for huset, når du får nøglerne til dit nye hjem i hånden. 

Du kan kalde det et nøglefærdigt hus.

Klik dig igennem listen af grunde herover, og se om en af vores byggegrunde kan huse dit fremtidige drømmehjem. Køb en grund hos os, og få et godt fundament for din fremtidige drømmebolig.

Fandt du ikke ikke hvad du søgte kan du prøve vores riv ned og byg nyt funktion. Vi henter huse til salg i hele Danmark. Så vurdere vi om huset potentielt kunne rives ned for at bygge et nyt og energivenligt hus. Ikke nok med det så henter vi også alle byggegrunde til salg. Så fra en side kan I se alt i hele Danmark der kunne blive jeres nye placering for jeres nye hus.

Klik her for at finde alle byggegrunde i danmark samt mulige huse der kunne rives ned for at blive bygge op med et nyt hus.