HusCompagniet

Det er et lovkrav, at nybyggede huse i dag skal kunne opnå energimærke A (A2015). Nye huse opnår det gode energimærke, bl.a. fordi de er velisolerede, har A-mærkede vinduer og har ventilationsanlæg med varmegenvinding. På den måde er du som standard sikret et lavt energiforbrug og dermed lave udgifter til el og varme, når du bygger nyt.

Fra energimærke A2015 til A2020?

Hvis du ønsker at bygge et lavenergihus, kan du tilvælge og kombinere flere forskellige løsninger, som sikrer, at dit hus opnår lavenergimærket A2020. Herunder har vi samlet et overblik med info og inspiration til energibesparende løsninger og vedvarende energi i dit nye hus. 

Ulrich og Bente har bygget et lavenergihus

Ved at kombinere flere forskellige vedvarende energikilder har Ulrich og Bentes nye hus opnået lavenergimærket A2020. 

Læs mere her

Vælg vedvarende energi med solceller

Få strøm til dit hus fra vedvarende energi med et solcelleanlæg.  

Læs mere her

Vælg vedvarende energi med jord- eller luft til vand-varmepumpe 

En luft til vand-varmpumpe omdanner varmeenergien i udeluften og genbruger energien til at opvarme bolig og brugsvand. En jordvarmepumpe fungerer på samme måde, men omdanner i stedet varmeenergien (fra solen), som er lagret i jorden. 

Læs mere her

Spar penge på energi, når du bygger nyt

Hvilke besparelser kan du opnå ved at vælge vedvarende energi? 

Læs mere her

Prøv vores energiberegner

Prøv vores energiberegner, og se, hvor mange penge du kan spare på energi i et nyt hus fra HusCompagniet sammenlignet med et ældre hus med et lavere energimærke. 

Læs mere her

Få opsat en ladeboks til elbil 

Som standardløsning opsætter vi en ladeboks til elbil på alle de huse, vi bygger.  

Læs mere her

Et nyt hus er energieffektivt, og du er sikret et lavt energiforbrug og dermed lave udgifter til el, vand og varme. Som standard opnår et nyt hus fra HusCompagniet energimærke A2015, hvilket er et lovkrav i bygningsreglementet for nybyggede huse i dag. Du kan derudover tilvælge flere forskellige vedvarende energiløsninger, som kan sikre, at dit hus opnår lavenergimærket A2020 og dermed har et endnu lavere energiforbrug.