HusCompagniet

Derfor skal du bygge nyt hus

Derfor er det vigtigt, at dit nye hus afspejler dig og din personlighed. Vi er eksperter med mere end 50 års erfaring i at lytte og vejlede vores kunder og forvandle deres drømme til mursten. Du bestemmer, og vi bygger.

 

Byg dit nye hus med HusCompagniet

Når du bygger et nyt hus, får du adgang til langt mere end et hus af splinternye materialer med en lang levetid. Du får et hus, der er tilpasset dine personlige ønsker efter tidens nyeste standarder – både hvad angår materialer, indretning og udtryk. 

Hvis du bygger dit nye hus med os, kan du få det, som du vil have det. Uanset om du drømmer om et walk-in closet, et køkken til hele familien eller en børneafdeling med plads til familieforøgelse senere hen, så klarer vi det hele til en fast pris, der ikke ændrer sig undervejs.


Vi har mange forskellige hustyper og helt sikkert lige netop det, der falder i din smag. Vi tilpasser vores huse til vores kunders krav og behov, så hvis du bygger et nyt hus med os, bevarer du din individualitet. Med et nyt hus fra HusCompagniet skal du ikke bekymre dig om byggetilladelser eller jordbundsforhold. Den slags koordinerer din personlige, fast tilknyttede byggerådgiver. Du skal blot overveje, hvilke fliser du vil have i badeværelset, og hvilken plantegning, der passer bedst til dine behov.

 

Køb et nyt hus af høj kvalitet til en god pris

Det behøver ikke at være dyrt at bygge nyt hus. En fair pris, en stærk service og en høj kvalitet kan sagtens forenes. Hvis du bygger med os, får du materialer af høj kvalitet og et lavt energiforbrug. Du har samtidig praktisk talt ingen udgifter til vedligeholdelse. Det betyder, at du uden problemer kan nyde dit hjem mange år ud i fremtiden.

Det er svært at sige, hvor meget et nyt hus fra HusCompagniet præcist koster. Prisen afhænger nemlig helt af det materialevalg, du ønsker i netop dit hus. Vi bygger individuelle huse, og derfor er priserne også individuelle. Kontakt os, og få mere at vide.

 

At bygge nyt hus – selvbyg er mere end materialevalg

Når du bygger hus handler det om langt mere end indretning og materialevalg. Dit hus er dit hjem, og det sted du kommer til at tilbringe størstedelen af din tid. Derfor er det vigtigt, at du har en helt rigtig mavefornemmelse, inden du lægger dig fast på noget. Når du bygger nyt hus, selv kræver det ikke noget fysisk arbejde fra din hånd – det eneste, du skal forholde dig til, er dine behov og præferencer. Se vores plantegninger her.

Selvom du bygger et splinternyt hus, kan du snildt være med til at give dit hus sjæl. Jo mere tanke, du lægger i huset fra start af, desto bedre kan du identificere dig med huset, når det står klar til overtagelse. Alle de overvejelser, du gør dig omring husets grundplan og hvordan det passer til dine behov betaler sig hurtigt tilbage.

 

Gør din boligdrøm til virkelighed med et nyt hus fra HusCompagniet

Kort fortalt er du og din drøm om et nyt hus i rigtig gode hænder hos HusCompagniet. Vi har et stærkt økonomisk fundament og er en af Danmarks største leverandører af drømmehjem. Det har vi ikke tænkt os at lave om på. Hvis du bygger et nyt hus med os, får du det lige, som du vil have det. Uanset hvilken størrelse, rumfordeling eller indretning, du ønsker dig, kan vi hjælpe. Start med en uforpligtende snak med en af vores eksperter – så er du et skridt tættere på dit nye hus.