HusCompagniet
205
 

Hvad koster det at bygge nyt hus?

I HusCompagniet udarbejder vi tilbud med udgangspunkt i den enkelte kundes ønsker til arkitektur, indretning, materialevalg og meget andet - og derfor vil priserne på vores huse altid variere.

For at du alligevel kan få en fornemmelse af, hvad det koster at bygge nyt, udarbejder vi løbende priseksempler på vores populære huse.

Se vores aktuelle priseksempler lige her 

Finansiering

Første skridt mod finansiering er en snak med banken om jeres muligheder og rådighedsbeløb.

Jeres rådighedsbeløb vil ofte være lidt større, når I bygger nyt, sammenlignet med i et ældre hus, fordi udgifter til drift og vedligeholdelse er lavere i nybyg. 

I kan spørge HusCompagniet til råds om byggeøkonomien, ligesom vi naturligvis hjælper jer med et realistisk og uforpligtende byggebudget.

Økonomi og priser

Det er vigtigt, at I får en god start på jeres kommende nybyggede hus og derfor endnu mere vigtigt med et byggebudget, I kan regne med. Derfor anbefaler vi, at I tager en dialog med én af vores byggerådgivere, der kan give jer rådgivning om til- og fravalg i forbindelse med både materialer, beliggenhed og ikke mindst indretning.

Det skal sikre, at I får et hjem, der holder nu og i fremtiden - men også til et budget, I har råd til.

Hos HusCompagniet udarbejder vi et såkaldt byggebudget med alle omkostninger inkluderet, som I så kan få godkendt af banken.

Hvad koster hvad?

Hus og byggeri
Vores tilbud inkluderer samtlige byggematerialer og komplet færdiggørelse. Alle jeres materialevalg og tilvalg til indretningen, eksempelvis carport, ovenlysvinduer eller unikke plankegulve, bliver også indarbejdet i det færdige tilbud, hvor I har fuldt overblik over, hvad der koster hvad. 

Alt det rundt om byggeriet 
Vi har tænkt på det hele, så I ikke behøver at gøre det. Derfor dækker vores tilbud også alt fra byggestrøm og jordbundsundersøgelser til forsikringer.

Byggegrund og hus i ét

Jeres hus fortjener den rigtige byggegrund. Har I den ikke i forvejen, kan vi hjælpe jer med at finde en byggeklar grund.

HusCompagniet tilbyder byggegrunde i alle størrelser med god beliggenhed i attraktive områder.

Find vores byggegrunde her

Jeres investering er i trygge hænder, når I bygger med HusCompagniet, bl.a. fordi: 

  • Fast udbetaling ved byggestart. Resten af huset betales ved nøgleoverdragelse
  • I har 10 års lovpligtig byggeskadeforsikring på hele byggeriet
  • Vi tilbyder stor valgfrihed og mange muligheder i alle prisklasser
  • Vi hjælper jer med at få afdækket ønsker og behov tidligt i processen

Læs mere om, hvad du får med HusCompagniets TrygPris lige her.

Den bedste måde at få klarhed over, hvad det koster at bygge et nyt hus med HusCompagniet er at tage en uforpligtende samtale med en af vores erfarne byggerådgivere i din nærmeste afdeling. Med udgangspunkt i dine personlige præferencer for arkitektur, indretning, størrelse, materialer og stil samt hvilket område, du ønsker at bygge i, kan vi udarbejde et realistisk tilbud, som både matcher din boligdrøm, dit behov og dit budget. 

HusCompagniet udarbejder et detaljeret byggebudget, der inkluderer alle omkostninger, og vores tilbud dækker alt fra byggematerialer til ekstra tilvalg som carport og plankegulve. Vi tager os af alt rundt om byggeriet, inklusive byggestrøm, jordbundsundersøgelser og forsikringer.

Hvis du ikke allerede har den rette byggegrund, kan vi i HusCompagniet hjælpe med at finde en byggeklar grund. Vi tilbyder byggegrunde i attraktive områder og i forskellige størrelser.

Byg med tryghed hos HusCompagniet med fast udbetaling ved byggestart, 10 års lovpligtig byggeskadeforsikring og stor valgfrihed i alle prisklasser.

I vores aktuelle priseksempler på populære huse kan du få et indblik i omkostningerne.