HusCompagniet

Se vores aktuelle priseksempler her

Økonomi & Priser

Det er så vigtigt, at I får en god start på Jeres kommende nybyggede hus og derfor endnu mere vigtigt med et byggebudget I kan regne med. Derfor anbefaler vi, at I tager en dialog med én af vores byggerådgivere omkring Jeres drømmehus, så I kan får en rådgivning omkring til- og fravalg i forbindelse med både materialer, beliggenhed og ikke mindst indretning. Dette skal sikre, I får et hjem, der holder nu og i fremtiden - men også til et budget I har råd til. Hverken mere eller mindre. Hos HusCompagniet udarbejder vi et såkaldt byggebudget med alle omkostninger inkluderet, som I så kan få godkendt af banken.

Jeres investering er i trygge hænder, når I bygger med HusCompagniet:

  1. I betaler først når huset er færdigt og klart til indflytning
  2. I har 10 års byggeskadeforsikring på hele byggeriet
  3. Vi tilbyder stor valgfrihed og mange muligheder i alle prisklasser
  4. Vi hjælper jer til at få afdækket ønsker og behov tidligt i processen
  5. Hvis I ikke allerede har en byggegrund kan I se eksempler og priser her.

Hvad koster hvad?

Byggegrund
Hvis I ikke allerede har en byggegrund, vil køb af en egnet grund udgøre en stor post på jeres budget. I kan finde gode priseksempler og grunde til salg her.

Hus og byggeri
Alle vores huspriser inkluderer samtlige byggematerialer og komplet færdiggørelse. Det sikrer jer en flot løsning med mange valgmuligheder og hurtig adgang til et økonomisk overblik.

Tilvalg
Hvis I ønsker endnu flere valgmuligheder eller ekstra løsninger – fx carport, ovenlysvinduer, unikke plankegulve eller noget helt andet, udarbejder vi et uforpligtende tilbud på alle jeres tilvalg.

Alt det andet
Vi har tænkt på det hele, så I ikke behøver at gøre det. Derfor dækker vores budgetter også alt fra byggestrøm og jordbundsundersøgelser til forsikringer og meget mere.

 

Byggegrund og hus i ét

HusCompagniet tilbyder byggegrunde i alle størrelser med god beliggenhed i attraktive områder.
Jeres personlige hus fortjener den rigtige byggegrund. Har i den ikke i forvejen kan vi hjælpe jer med at finde en byggeklar grund.

Find vores byggegrunde her

Finansiering

Første skridt mod finansiering er en snak med banken om jeres muligheder og rådighedsbeløb.
Rådighedsbeløbet vil ofte være lidt større når I bygger nyt, sammenlignet med køb af et brugt hus.

I kan spørge HusCompagniet til råds om byggeøkonomien, ligesom vi naturligvis hjælper jer med et realistisk og uforpligtende byggebudget.
 


Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.