HusCompagniet

Med HusCompagniet er det en anden sag. Vi introducerer gratis grundkøbskredit, så du slipper for at betale renter på lånet af din nye byggegrund.

Der er mange overvejelser, som skal vendes og drejes både før, under og måske også efter byggeriet af jeres nye hus. Hos HusCompagniet bygger vi individuelle énfamiliehuse, og vi er vi godt forberedte på at hjælpe netop jer med at bygge det hus, I drømmer om.

HusCompagniet var de første til at tilbyde finansiering af huset i hele byggeperioden. Og nu gør vi det igen. Som en nyhed tilbyder vi at formidle finansiering af din nye grund til 0% rente i hele byggeperiode. Så sparer du de udgifter.

Duften af nyt hus overgår alt – og med gratis finansiering af hus og byggegrund er dit livs beslutning gjort nemmere. Som markedsleder inden for énfamiliehuse er HusCompagniet en professionel samarbejdspartner. For os handler det om at få dig og familien trygt i hus, og det har vi gjort siden 1972. Vi tilbyder en struktureret byggeproces, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje, uden irriterende overraskelser og nu med gratis grundfinansiering.

Mangler I en byggegrund? Se vores byggegrunde til salg her.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.