HusCompagniet

”Det sjove er, at man ude fra vejen slet ikke kan se, hvad husets indretning kan. Det åbner sig virkelig op, når man kommer ind,” fortæller Louise, der sammen med sin mand Morten og deres tre børn har fået bygget et hus på 195 kvadratmeter med to nedsænkninger, der giver 304 cm til loftet i køkken-alrummet og hele 344 cm til loftet i stuen.

Fra entréen i huset kan man kigge langt ned og fornemme, at der er mere på vej. 

”Det skaber en spændende effekt og en lyst til at gå på opdagelse i vores hus,” siger Louise.  

Familiens hus er et moderne parcelhus uden udhæng, men arkitekturen har fået flere twists, som tilfører et klassisk udtryk. F.eks. har de store vinduespartier fået sprosser, og taget er røde tegl.

”Vi havde tidligere en drøm om at bo i en gammel landejendom, og det røde tag og sprossevinduerne er vores måde at få det lidt landlige look ind i noget nyt,” forklarer Louise.

 

Personlige detaljer

Indendørs er der også kælet for detaljerne i materialevalget for at skabe et personligt, varmt og hyggeligt hjem. Fra mikset mellem træ, mursten og klinker i varme toner til lange gardiner, farver på væggene og sorte vinduer indvendigt.

”Der er virkelig mange muligheder for at sætte sit eget præg på udtrykket, når først man går ind i det, og så er det bare om at prioritere og at finde ud af, hvad der er vigtigst,” siger Louise og fortsætter:

”For os betød det rigtig meget, at vi havde en dejlig fornemmelse indenfor. Der skulle være luft omkring os. Der skulle ikke nødvendigvis være kæmpe mange kvadratmeter, men de skulle placeres godt. Rumfornemmelsen var essentiel i hele huset.”

 

Tid til alt det sjove

For Louise og Morten er det svært at sætte kun én finger på, hvad der er det bedste ved at bo i et nybygget hus.

”Det er en kombination af mange ting som f.eks. de lave driftsomkostninger og det minimale vedligehold, som giver os god tid til børnene og til alt det sjove,” fortæller Morten. 

”Vi er ikke det selv-typerne, så derfor er det skønt for os, at basen fungerer,” tilføjer Louise.

Læs også: Maria og Jens er bidt af at bygge nyt 

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.