HusCompagniet

For Lea og Michael betyder et hjem rigtig meget. Det skal være et sted, de kan koble fra, slappe af og føle sig godt tilpas. 

Til spørgsmålet om, hvordan de opnår det, lyder svaret, at der skal være både ro og rene linjer. Og til det næste spørgsmål om, hvorvidt parret føler, at de har fået det i deres nybyggede hjem - en toplans-villa i palæstil på 227 kvadratmeter i et fredeligt kvarter – lyder der et klart og tydeligt ”ja!”

”Det er rart, at det bare spiller, og vi skal ikke lave noget om. Vi ved, hvor alt er. Der er ikke noget, der gemmer sig eller nogle spændende overraskelser, man skal håndtere,” siger Michael. 

”Jeg er ikke god til, når der ikke er styr på tingene, og når der ikke er orden. Derfor er nybyg et virkelig godt match til mig. Det der med, at det er helt rent og fint og har rene linjer - det kan jeg virkelig godt lide,” supplerer Lea. 

”Jeg plejer ellers at være god til at finde fejl eller at ville lave om, men ikke her. Jeg er virkelig tilfreds, og jeg vil gerne blive her, til jeg ikke kan gå op ad trappen længere,” tilføjer hun.  

    

Fra totalrenovering til nybyg

Det var nogle helt anderledes rammer, parret kom fra. Da Michael og Lea mødte hinanden, var Michael nemlig i fuld gang med at totalrenovere et gammelt hus. Han havde brugt mange år på det, og der var stadig et stykke vej i mål, da Lea og hendes søn flyttede ind. 

Og selv da det hele stod færdigt, var det alligevel ikke optimalt. 

”Udfordringen var, et der manglede et ekstra badeværelse, men det ville blive enormt dyrt at lave, og det kunne alligevel ikke blive, som vi ville have det,” forklarer Lea. 

Samtidig ville parret gerne bo i noget, der var deres fælles. Det gamle hus var mere Michaels, end det var Leas. Derfor sadlede de om, og tanken om nybyg tiltrak dem begge.

”Vi følte, at det var den vej vi skulle gå. Det kunne være sjovt og spændende,” fortæller Michael.  

  

Stor fleksibilitet skabte drømmehuset
Parret drømte om en villa i palæstil i to plan og med en flot hall. Det var udgangspunktet, da de gik i gang med at researche. Og samtidig det, der blev afgørende for valg af byggefirma. 

”HusCompagniet var de eneste, der kunne komme med noget pænt i to plan, og hvor vi havde stor valgfrihed i forhold til materialer og udtryk,” siger Lea.

”Der er mange, der sætter HusCompagniet i bås med typehusfirmaer, men der er ikke noget, vi ikke selv har valgt i vores hus. Vi oplevede meget større fleksibilitet end hos andre firmaer,” tilføjer Michael.  

Netop fleksibiliteten samt en tålmodig byggerådgiver er noget af det, Lea og Michael fremhæver, når de tænker tilbage på deres byggeforløb. Ifølge dem selv var de lang tid om at træffe flere beslutninger, men de oplevede det aldrig som et problem. 

”Vores byggerådgiver var det mest tålmodige menneske. Det var f.eks. meget vigtigt for os, at facaden var helt symmetrisk, og det tog os også lang tid at finde både de mursten og den trappe, vi gerne ville have. Så vi havde en del frem og tilbage med tegnestuen, men det var slet ikke noget problem,” siger Lea.

Læs også: Maria og Jens er bidt af at bygge nyt "Vi elsker at bo i et hus, der bare fungerer, og som ikke kræver alt muligt af os"

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.