HusCompagniet
Smuk

Historien går tilbage til 1972, og historien bag navnet begynder den 1. september 2010 hvor de to store husbyggerfirmaer, Interbyg og FM-Søkjær, blev slået sammen under ét navn: HusCompagniet.

 

I dag har vi bygget næsten 20.000 huse i alt og hvert år bygger vi nu over 1.900 nye huse i hele Danmark samt Sverige og Nordtyskland. Vi har til enhver tid op mod 100 udstillingshuse til fremvisning rundt omkring i landet, vi har hele 9 udstillingsbyer hvor vores kunder kan se flere forskellige huse på én gang, og så har vi 14 kontorer og showrooms over hele landet.

 

Lokal tilstedeværelse i næsten alle hjørner af Danmark muliggør det nære samarbejde med kunder, håndværkere og kommuner. Og det betyder at der hele tiden er fokus på ét hus ad gangen – helt tæt på – og med en lokal byggerådgiver der følger og holder hver enkelt byggesag i hånden fra start til slut.

 

Det kræver dygtige byggerådgivere og en stærk likviditet hvert år at opføre over 19.000 nye huse uden at tage os betalt for det før, at køber får nøglen overdraget. Men netop denne politik er en af grundstenene i vores kundeløfte, og en vigtig del af den tryghed som vores kunder skal føle i samarbejdet. Læg dertil, at HusCompagniet er ejet af nordens største kapitalfond, EQT. Bag EQT står en lang række danske pensionsselskaber og virksomheder og hele 20 års erfaring.

Relaterede artikler