HusCompagniet
Smuk

Historien går tilbage til 1972, og historien bag navnet begynder den 1. september 2010 hvor de to store husbyggerfirmaer, Interbyg og FM-Søkjær, blev slået sammen under ét navn: HusCompagniet.

 

I dag har vi bygget over 25.000 huse i alt og hvert år bygger vi omkring 1700 nye huse i hele Danmark samt Sverige. Vi har til enhver tid op mod 100 udstillingshuse til fremvisning rundt omkring i landet, vi har også udstillingsbyer hvor vores kunder kan se flere forskellige huse på én gang, og så har vi 15 kontorer og showrooms over hele landet.

 

Lokal tilstedeværelse i næsten alle hjørner af Danmark muliggør det nære samarbejde med kunder, håndværkere og kommuner. Og det betyder at der hele tiden er fokus på ét hus ad gangen – helt tæt på – og med en lokal byggerådgiver der følger og holder hver enkelt byggesag i hånden fra start til slut.

 

Det kræver dygtige byggerådgivere og en stærk likviditet hvert år at opføre 1700 nye huse uden at tage os betalt for det før, at køber får nøglen overdraget. Men netop denne politik er en af grundstenene i vores kundeløfte, og en vigtig del af den tryghed som vores kunder skal føle i samarbejdet.