HusCompagniet

Nordens største

HusCompagniet bygger i hele Danmark samt Sydsverige. Vi er Nordens største og bedst konsoliderede leverandør af
enfamiliehuse og har branchens højeste økonomiske rating. Det betyder økonomisk tryghed for jer som bygger sammen med os. Og garanti for en byggeproces uden grimme overraskelser i form af forsinkelser, uforudsete udgifter og risikoen for at din leverandør – eller en af hans leverandører – går konkurs eller skifter fokus midt under byggeriet.

 

Lokal forankring

Selvom vi er en stor virksomhed er vores styrke at hvert enkelt af vores kontorer rundt omkring i landet er lokalt forankret, kender dit nærområde, kommunen og de lokale muligheder. Det betyder også at I er sikret et tæt og lokalt samarbejde med den samme byggerådgiver – hele vejen, fra start til slut.

 

Erfaring

Over 50 års erfaring og afprøvede byggeteknikker er grundlaget for, at vi år efter år afleverer huse til tiden og til prisen. I HusCompagniet varer et byggeforløb fra fire til ti måneder. Det kræver en masse viden at være Nordens største husbygger og sikre kunder den bedste og mest effektive proces. Den har vi samlet gennem mange år og mere end 25.000 husbyggerier, og vores fornemmeste opgave er at holde jer trygt i hånden. Fra de første tegninger og klargøring af grunden til indhentning af tilladelser og endeligt byggeri og færdiggørelse til tiden.

 

Landets bedste håndværkere

HusCompagniets medarbejdere, samarbejdspartnere og leverandører har fuld fokus på, at hvert eneste hus vi bygger, skal være det bedste hus. Sidste hånd på værket tilhører én af vores samarbejdspartnere. Mange af dem har vi arbejdet med i mange år, og de er vokset i takt med, at HusCompagniet er vokset. De kender os godt og deler vores ønske om at levere det bedste håndværk igen og igen.

 

Glade kunder

I HusCompagniet er vi afhængige af kundernes sparring og krav for hele tiden at dygtiggøre os. Vi lytter til vores kunder, og det er vigtigt for os, at de sætter pris på vores arbejde. Og det gør de heldigvis.

 

På Trustpilot.dk vurderer kunder virksomhedernes ydelser til gavn for andre forbrugere. HusCompagniet får flottest mulige vurdering af forbrugerne med fem stjerner.

 

Kom trygt i hus

I sidste ende er det allervigtigste at I kan føle jer trygge, når I lægger jeres penge og jeres fremtid i vores hænder.


Relaterede artikler