HusCompagniet

Rummelig planløsning hvor køkken/alrummet ligger i åben forbindelse med stue. Her er godt med lysindfald, alkove, godt depotrum og udgang til overdækket terrasse. Det store kontor ligger en suite med stuen og er afskærmet med dobbelt dør. Husets forældreafdeling indeholder godt badeværelse, soveværelse og stort walk-in. Det overdækkede indgangsparti giver adgang til husets entré, der ligger side om side med husets store og praktiske bryggers.  De to børneværelser har en god størrelse.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.