HusCompagniet

Bilerne kan parkeres i den dobbelte, integrerede garage, hvorfra man kan gå direkte ind i husets bryggers med god plads til hverdagens praktiske opgaver som tøjvask, mv.

Derfra videre til værelsesafdelingen med 2 store børneværelser og eget badeværelse, forbundet af en rummelig gang, der fører os forbi entréen med masser af skabsplads og ind i køkken/alrummet, som ligger i åben forbindelse med stuen. Det praktiske depot med skjult indgang sikrer god opbevaringsplads, mens den hyggelige alkove giver rum til mange gode timer.
Den brede åbning til stuen giver mulighed for et langt spisebord, og hvis der er behov for ro til fordybelse findes husets tredje værelse i forlængelse af stuen.

Endelig kommer vi til forældreafdelingen, som også indeholder et stort walk-in og eget wellness-badeværelse med stort badekar, bruseniche og generelt fokus på rummelighed og velvære.

Udearealerne giver mulighed for flere forskellige terrasser, hvor solen kan nydes på alle tider af dagen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.