HusCompagniet
  • Denne 2-etagers villa er opført i moderne palæstil, der elegant kombinerer valmtaget med moderne valg i form og detaljer. Bemærk især hvordan der er integreret terrasser på begge villaens etager.

Boligen indeholder en flot hall, som er åbnet helt op til førstesalen med dobbelt lofthøjde, hvilket giver en flot effekt. Fra hallen træder man ind i husets store lyse køkken/alrum, som ligger i åben forbindelse til opholdsstuen, hvor gæsterne kan hygge, mens maden laves. Bag køkkenet har man husets praktiske rum, et stort bryggers med god skabsplads samt badeværelse. Fra hallen til førstesalen kommer man op til det åbne rum. Aktivitetsrum eller lille stue og med direkte adgang til altan er anvendelsesmulighederne mange. Endvidere er førstesalen indrettet med stort soveværelse og tre store værelser, samt lækkert badeværelse, som afrunder denne smukke bolig. Gartnerlunden er et nyudstykket område i den nordøstlige del af Odense, der ligger ca. 5 km fra Odense Centrum. Adgangen til Centrum er nem, både på cykel og i bil eller via offentlig transport. Lokalt findes både skoler, daginstitutioner, foreningsliv og handlemuligheder. Et attraktivt tilflytterområde i vækst!

 

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.