HusCompagniet
  • Er køkkendrømmen hvid med masser er lys, er det oplagt at indrette køkken med ovenlys. Når lyset kommer fra flere sider opnås nemlig nemt den attraktive luft og rummelighed. Dette køkken er indrettet med lækre, hvide HTH-elementer og hvidpigmenteret træbordplade, der sammen med de hvide vægge og lofter skaber et flot hvidt-i-hvidt design. Arkitekturen er stram og nordisk i en moderne parcel. Bemærk især også det smukke mørke klinkegulv med hvide fuger, der lægger an til terrassen lige uden for døren.
  • En enkel og moderne stue opnås let med populære valg som skråt loft med akustikfelter, plankegulve, dobbelt glasdør mod køkken/alrum og udsigt og udgang direkte til have og terrasse.
Huset indeholder skrålofter i køkken/alrum og stue, samt et dobbelt ovenlysvindue i forbindelse med køkkenøen, hvilket giver et fantastisk arbejdslys i det store køkken/alrum. Forældreafdelingen består af et soveværelse med tilhørende walk-through garderobe samt et stort badeværelse.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.