HusCompagniet

 

Tegnestiften på kortet sidder godt i Vadum, og ud over et dejligt lokalsamfund byder byen både på skole, børnehave, idrætsfaciliteter og fyldte indkøbsposer i den lokale Rema 1000- eller Spar-købmand. Alt sammen noget, som er nemt at nå på gåben. Den lille satellitby tilgodeser pendlerne med et godt vejnet, hvor turen til Aalborg kan tilbagelægges på godt 15 minutter i bil, ligesom der er gode busforbindelser, så offentlig transport også er en mulighed.

Lokalplanen er godkendt af byrådet og vi afventer nu godkendt byggemodning. 

Forventet prisniveau bliver fra ca. kr. 775.000 inkl. tilslutningsafgifter.

Bliv skrevet op på interesselisten – så modtager du automatisk salgsmaterialet når det er klar. Ligeledes vil det for tilmeldte på interesselisten være muligt at købe en grund til fast pris i den rækkefølge man er tilmeldt listen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 21 57 51 09
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.