21 parcelhusgrunde i Middelfart

På Sperlingvænget i Middelfart, udstykker vi 21 attraktive byggegrunde til parcelhuse. Grundene er på mellem 832 kvm og 1171 kvm, og priserne starter ved blot 795.000,-

Grundene ligger i en ny udstykning, hvor der allerede er bygget 85 nye boliger. Udstykningen ligger centralt placeret i bydelen Skrillinge i Middelfart Kommune, med kun 3 km. til centrum og 2 km. til Middelfart Marina som er beliggende i Fænøsunds naturskønne omgivelser.

Området egner sig godt for børnefamilier, da det ligger ud et stort grønt område med stisystemer, der fører til skole og fritidsaktiviteter.

Fra Marinen er der 200 m. til golfbanen med såvel en 18-hullers bane samt pitch-putt bane, 50 m. til Beachvolleybaner og her finder man også en fin krabbebro hvor børnene kan hygge sig.

Endvidere er der kun få kilometer til motorvejstilkørsel og med kun 11 km. til Fredericia, 34 km. til Assens og 46 km. til Odense, er det en attraktiv placering i trekantsområdet.

 

Middelfart er en hyggelig købstad med ca. 15.000 indbyggere med et rigt handelsliv, kulturaktiviteter, restauranter og masser af liv på den nyligt renoverede marina med udsigt til både den gamle og nye lillebæltsbro.

 

Få bygget dit drømmehus af HusCompagniet – du vælger selv størrelse, arktitektur og indretning.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

For yderligere information ring til vores afdeling i Odense tlf. 65 92 75 55 eller besøg vores udstillingsby på Gartnerlunden, 5270 Odense N.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search