HusCompagniet

Vi har åbent i salgspavillonen på søndag kl. 11-12 og der er nu åbnet for salg af etape 2.

Se samtidig vores attraktive rækkehuse i Ålsgårde 

Udstykningen ligger i det attraktive Skibstrup og nu åbner vi for etape 2. Bemærk : Tilslutningsomkostninger til kloak, vand og el på hver grund er betalt!. Det naturskønne Ålsgårde har gode indkøbsmuligheder og bus/togtransport til hele regionen. Her er samtidigt et rigt foreningsliv med over 20 forskellige aktiviteter tilknyttet den lokale sportshal. Derudover byder området på en fantastisk natur med Hornbæk plantage, naturområdet Kohaven og Teglstrup Hegn – den grønne kile til Helsingør, samt et stort kystområde med gode strande og bademuligheder.

HusCompagniet opfører ejendomme i samarbejde med dig. Her er et utal af valgmuligheder og materialer – hertil skal nævnes, at HusCompagniet er kåret som årets husbygger mange år i træk. Et sandt kvalitetsstempel. I Skibstrup får I et moderne og energivenligt hus, hvor netop jeres familie kan være trygge. Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser året rundt. Og i mange år fremover er både omkostninger til drift og vedligehold af huset minimale!

For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. 48 21 29 90, eller besøg os i vores udstillingsby i Hillerød.

Læs også mere her om vores skønne dobbelthuse på Brovangsvej, 3140 Ålsgårde.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.