HusCompagniet
Et

Nøglefærdigt hus

Drømmer du om et nyt hus, der lever op til morgendagens energistandarder og giver dig høj grad af komfort og livskvalitet? Så er du kommet til det rette sted. Det næste spørgsmål er, hvem der skal bygge dit nye hjem, og hvordan selve processen skal forløbe.

 

Få et moderne hus, der passer til dig

Der er god grund til at bygge et nyt hus frem for at flytte i et eksisterende og måske gammel hus, for gamle huse kræver ofte en høj grad af vedligeholdelse og kan være meget dyre at energioptimere.
Med et nyt fra HusCompagniet har du stort set ingen udgifter til vedligeholdelse de første mange år. HusCompagniet bygger efter morgendagens energistandarder – allerede i dag. Således opfylder alle vores huse naturligvis de gældende energistandarder ifølge bygningsreglementet BR18.

 

Fordele ved at bygge nøglefærdigt med HusCompagniet

HusCompagniet er Danmarks førende byggefirma. Det er vi, fordi vi har specialiseret os i at bygge nøglefærdige huse, der tilgodeser vores kunders individuelle ønsker og behov. Når du bygger et nøglefærdigt hus med HusCompagniet, opnår du en høj grad af økonomisk sikkerhed, for du betaler først, når dit nye hjem står klart til indflytning, og du står med nøglerne i hånden. På denne måde kan du trygt sove om natten, mens du venter på, at dit drømmehus bliver færdigt. At bygge et nøglefærdigt med HusCompagniet er den langt mest komfortable vej til dit nye hjem.

 

Kom trygt i hus

Som du kan se, er der mange gode grunde til at bygge et nøglefærdigt hus med HusCompagniet. Også i forhold til økonomien kan det godt betale sig at bygge lavenergi – især når man tænker det langsigtede perspektiv med ind.
Hvis du ønsker at få mere om HusCompagniets huse at vide, kan vi anbefale, at du bestiller vores katalog. Hvis du har konkrete spørgsmål til de mange fordele ved at bygge et nøglefærdigt hus med HusCompagniet, er du også meget velkommen til at kontakte vores salgskontor direkte. Vi ser frem til at hjælpe dig med at komme trygt i hus.