HusCompagniet


TIP: Byg stort nu og skru op for indretningen senere

Jeres nye hus skal holde i mange år og holde til ændringer i familieforhold når børn kommer til eller flytter fra. Derfor kan det være smart tænkt at prioritere de store ydre rammer som arkitektur, form og størrelse når det samlede byggeprojekt skal prioriteres. Vælg fx carporten eller det ekstra værelse I drømmer om, og nedprioriter så fx køkkenelementer og trægulve der nemt kan udskiftes senere.

Når I prioriterer jeres budget med den gode investering for øje får I langsigtet værdi og den bedste gensalgsværdi.
Udskyd betalingen: Betal først ved indflytning

Som altid, når du bygger nyt hus med HusCompagniet, falder betalingen først, når huset er færdigt og nøglerne er klar til overdragelse. Det betyder økonomisk tryghed fra start til slut, og sparer jer helt for dobbelt husleje i hele byggeperioden.

 

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.