HusCompagniet
Stue

Huse fra årets husbygger
– Unikke huse for enhver smag

Placering

”Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed” er ejendomsmæglernes første kriterier, når de skal bedømme en bolig. Men hvad betyder en god beliggenhed, hvis huset ikke er det rigtige for dig? Ombygninger er dyre og tidskrævende og kan skæmme husets arkitektur. Når du designer dit hus hos os, er du sikker på, at beliggenhed og hus går op i en højere enhed. Køb den grund, der er rigtig for dig, og byg derefter dit drømmehjem på den. Det giver bedre mening og mere kvalitet for dig.

Husets indretning

Brug vores huse som udgangspunkt! Vi mennesker er jo heldigvis forskellige, så det er helt op til dig, hvordan dit hjem skal være indrettet, når du køber hus hos os. Så hvad end der skal være værelser nok til en hel børneflok eller plads til en speciel hobby, så står vores byggerådgiver klar til at forvandle dine drømme til en virkelighed i mursten.

Huse i høj kvalitet

Hvis du bygger hus hos os, er du sikret et hjem i topkvalitet. Vi bruger kun kvalitetsmaterialer, og vores huse kræver stort set ingen vedligeholdelse de næste mange år. Heller ikke driftsudgifterne skal du frygte pga. lavere omkostninger til eksempelvis varme.
Der lurer desuden ikke nogle ubehagelige overraskelser i undergrunden, for den undersøger vi naturligvis også, inden vi opfører dit drømmehjem.

Bekvemmelighed

Du skal ikke tage så meget som et enkelt spadestik, når du køber hus hos HusCompagniet. Du stiller dig måske spørgsmålet: ”hvordan bygger man et hus?”

Med HusCompagniet har vi gennem mere end 40 år beskæftiget os med netop det spørgsmål, så det behøver du ikke bekymre dig om. I stedet kan du i samråd med vores byggerådgivere fundere over spørgsmålet ”hvordan skal mit nye hus se ud?” Efter du har bestemt, hvordan dit nye hjem skal se ud, tager vores dygtige håndværkere over. Vi indhenter selvfølgelig også alle tilladelser og forbereder byggegrunden. Så skal du ellers bare finde ud af, hvor skabet skal stå, og hvad I skal bruge al den nye plads til imens.

Der er mange grunde til, at vi er en af Danmarks største leverandører af drømmehjem. Nogle af dem har vi nævnt her, men der er mange flere.
At du stort set kan få det, som du vil have det, er også en god grund til, at du skal spare dig for en masse besvær og få bygget dit hus af HusCompagniet.