HusCompagniet

Hvorfor skal du selv bygge dit hus?

At bygge hus selv betyder ikke, at du selv skal styre gravkoen og lægge fundamentet. Det betyder i bund og grund bare, at du bestemmer, hvordan huset skal se ud, og du sætter prisen på jeres nye hus. Der er mange fordele ved at bygge dit hus selv. Få del i selvbyggerens lyksaligheder ved at blive selvbygger.

Selvbyggerens lyksaligheder
– Du bestemmer, vi bygger

Du bestemmer selv, hvordan dit hus skal se ud. Når man køber nyt hus, har man ikke meget medbestemmelse på, hvordan huset ser ud eller er indrettet. Ombygninger er dyre, tidskrævende og betinget af det allerede opførte hus. Det begrænser dine muligheder. Sådan er det ikke, når du selv bygger hus. Når du vælger selv at bygge hus, kan du i samarbejde med vores erfarne byggerådgivere forme dit hus efter lige præcis dine præferencer. Du skal ikke gå på kompromis med nogle af dine ønsker. Har du brug for et ekstra soveværelse? Skal der være plads til et pool bord i alrummet? De spørgsmål og mange flere får du mulighed for at påvirke, når du selv bygger hus. De husmodeller, du kan se her på siden, er blot udgangspunkt for din fremtidige bolig, og du kan bygge til efter dine og familiens behov.

Bliv herre over økonomien ved dit nye hus

Når du bygger hus selv, er du herre over økonomien. I samråd med vores byggerådgivere lægger du et budget for hele byggeprojektet, og det bliver der ikke lavet om på. Der er ingen ubehagelige overraskelser, og så betaler du tilmed først, når huset står færdigt og klar til indflytning.

Selvbyg – Moderne byggeri med et lavt energiforbrug

Du risikerer ikke at købe katten i sækken og pludselig stå over for større renoveringsprojekter, fordi taget måske ikke var så godt som først antaget. Bygger du hus med HusCompagniet, får du et hus, som består af de mest moderne og energivenlige materialer. Alle vores huse er bygget efter det gældende BR10 bygningsreglement. Det betyder også en masse besparelser på det løbende energiforbrug i forhold til et hus af ældre dato. Ydermere er der ikke behov for vedligeholdelse af huset de første mange år, så du har overblikket over alle udgifter.

Hvad kræver det at blive nybygger?

Et godt hus kræver en god byggegrund. Måske har du allerede drømmegrunden, så hjælper vi dig med at bygge drømmehuset, der passer til. Vi kan også hjælpe dig med at købe en byggegrund, og i samarbejde med dig tegne drømmeboligen, der passer perfekt til grunden.

Hvordan kommer du i gang?

Kontakt en af vores mange byggerådgivere her, og kom godt i gang med selvbyggerdrømmen. De kan hjælpe dig med alt fra at finde en grund til at tegne lige præcis det hus I altid har drømt om.