HusCompagniet

Så er her chancen for at skitsere huse i et job, hvor din tekniske viden og praktiske erfaring gør drømme til virkelighed.

”Her får du virkelig mulighed for at prøve kræfter med dit fag og tegne huse som er alt andet end standard huse. Vi tegner og bygger det ypperste inden for branchen og alt fra standardhuse og kælderprojekter til helt unikke strandvejsvillaer. Og så har vi et super godt sammenhold, hvor vi er drevet af at se resultaterne af vores arbejde i form af både standardhuse og unikke projekter,” fortæller projekteringsleder Martin Jeppesen. 

 

Velkommen til HusCompagniet – Danmarks største producent af enfamiliehuse

I HusCompagniet har vi fokus på at opfylde kundernes boligdrømme og give dem et hjem skræddersyet til dem. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af forskellige huse og materialer, som kan sættes sammen og placeres på alle tænkelige måder. Vi er de førende på markedet og vi er kendt for vores kvalitet og har altid kundetilfredsheden i fokus, hvilket også ses tydeligt på vores høje Trustpilot score.

 

Tag ansvar for glade kunder fra A-Z

Som projekterende bygningskonstruktør er du med i både det rådgivende og projekterende arbejde. Du er med i processen fra start til slut, og ofte deltager du i kundemøder sammen med byggerådgiveren. Din dag foregår med at tale med kunderne, hjælpe dem igennem processen og tegne deres drømmehus til dem. 

Dine opgaver er:

  • projektering og konstruktion i Autodesk Revit
  • udarbejdelse af byggeansøgninger
  • færdigprojektering 
  • overlevering til opmåler og byggeleder.

 

Sparring og gode kolleger

Du bliver en del af tegnestuen, der består af 12 kolleger, som arbejder tæt sammen på vores projekter. Vi er et socialt team, der ligger stor vægt på sparring og videndeling i hverdagen. Her er fokus på de tekniske detaljer, og du får lov til at følge dine projekter til dørs. Samtidig kan du være sikker på, at du får en hverdag med faglige udfordringer og stor variation i opgaverne, da hver opgave er unik baseret på den enkelte kunde.

 

Tillid og glade kunder er i fokus

Vi er en god arbejdsplads med en positiv ånd – og vores vigtigste mål er glade og tilfredse kunder. Herudover stoler vi naturligvis på vores medarbejdere. Du får derfor rig mulighed for selv at styre dine arbejdstider – så længe du når dine ting. Vi ved nemlig, at tillid avler indsats og deraf de bedste resultater.

 

Erfaren kollega med ambitioner

Du har formentlig en baggrund som bygningskonstruktør eller bygningsingeniør, men du kan også være arkitekt. Det er en fordel, hvis du også har en håndværksmæssig baggrund som f.eks. murer eller tømrer. Du har gerne 3-5 års erfaring fra en lignende rolle. Men intet krav. Vi sørger for grundig og kyndig oplæring i vores arbejdsgange og processor.

Derudover forventer vi, at du:

  • har erfaring med Revit og Office-pakken
  • arbejder selvstændigt og varetager projekteringsopgaver
  • er struktureret og god til at planlægge
  • kender til de gældende regler på området
  • er struktureret og god til at være i tæt kontakt med kunderne

 

Er du interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen – eller vil du høre flere gode grunde til, at du skal blive vores projekterende bygningskonstruktør? Så kan du kontakte projekteringsleder Martin Jeppesen på tlf. +45 88 62 30 40. 

Send din ansøgning og dit CV og ansøgning via dette link: https://app.jobmatchprofile.com/2mc4aw

Ansøgningsfrist er hurtigst muligt. Vi inviterer løbende til samtale, så søg allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!