HusCompagniet

Huset er indrettet med en entré, hvorfra der er adgang til et stort og velindrettet bryggers og en børneafdeling med tre gode værelser samt et badeværelse. Køkken/alrummet har et dejligt lysindfald og ligger i åben forbindelse med stuen, kun adskilt af en væg med indbygget biopejs. Villaen indeholder også et ekstra værelse, som kan bruges til fx kontor eller et fjerde børneværelse. Endelig er der forældreafdelingen med soveværelse, en smart walkinløsning og et stort badeværelse.

Huset er opført i en moderne arkitektur med ensidig taghældning med tagpap og uden udhæng. Inddækninger, tagrender og nedløb er i forpatineret zink – langtidsholdbare og flotte løsninger.
Carporten er opført med fladt tag. Herunder er der desuden lavet en funktionel cykelparkering og et redskabsrum med god plads til både haveredskaber og grillen.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.