HusCompagniet

På Kvistvænget 3 kan HusCompagniet i år præsentere en spændende og ikke mindst funktionel bolig til den moderne familie. Boligen har en optimal indretning med hele tre store værelser og to rummelige badeværelser samt et praktisk bryggers med en direkte adgang fra carporten, så man i dagligdagen kan komme tørskoet indenfor.

I husets store køkken/alrum er der direkte udgang til terrassen og igennem de store vinduespartier, kan man nyde udsigten til haven. Foruden en stor køkkenø indeholder alrummet også en skabsvæg med et skjult depot, god plads til spisebordet og en åben forbindelse til stuen.

Boligens voksenafdeling indeholder et soveværelse med et praktisk walk-in-closet og et rummeligt badeværelse. De småsprossede vinduer skaber en hyggelig atmosfære og går igen i alle husets rum.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 64 57 99

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.