HusCompagniet

Husets arkitektur er udført med sadeltag og lige gavle med sortmalet udhæng og sort zinkbeklædt stern for minimal vedligeholdelse. Samtidig er der integrerede træfelter i murværket med inspiration fra 60’erne.

Indvendigt er der store vinduesparter og højt til loftet i både stue og køkken/alrum. Herudover er der valgt Extrem fine troldtektslofter med stråtykkelse på 0,5 mm i huset for at give optimal akustik i huset.

Herudover byder huset både på walk-in-closet med New Yorker skydedør, alkove med muret bagvæg, samt stort depot.

Huset indeholder, foruden det store køkken/alrum med tilhørende rummelig stue, 2 gode børneværelser med integrerede skabe og eget bad/gæstebadeværelse. I børneafdelingen findes i øvrigt et stort bryggers. Forældreafdelingen består af både soveværelse, eget bad og walk-in. I forlængelse heraf findes husets kontor, som også udgør en del af den private forældreafdeling.

Dog er der mulighed for at gæster benytter master bathroom uden at skulle igennem soveværelset.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 97 22 35 23

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.