HusCompagniet

Boligen er opført som en moderne parcel uden udhæng og med lige gavle i mursten og sort vedligeholdsfri zink.

Huset er det populære vinkelhus i T-form med en overdækket terrasse placeret foran stuen og dermed direkte adgang dertil. I den rummelige entré er der en praktisk garderobeniché.

I køkken/alrummet finder man det praktiske skjulte depot gemt bag en skabslåge samt en hyggelig ”kaffebar” detalje, hvor bagvæggen er muret for at skabe den lidt mere rå stemning. Mellem køkken/alrum og entréen er der en New Yorker skydedør, og adskillelse mellem alrum og stuen er der en rå murstensvæg.

I alrummet er der valgt ekstra store vinduespartier for at skabe et rigtig dejligt lysindfald. Mellem stue og master bedroom, er der en mindre fordelingsgang, der giver plads til ekstra opbevaring og adgang til badeværelse med dobbelt bruser.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Du kan også ringe direkte til os +45 75 50 50 50

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.