HusCompagniet
Her får I et hus, som er stort set vedligeholdelsesfrit, hvor I hverken skal male vinduer eller udvendigt træværk. En optimal løsning for den travle familie. Særligt bemærkelsesværdigt er en stor dobbeltgarage, sydvestvendt terrasse med delvis overdækning og et fantastisk køkken/alrum med loft til kip. Boligen indeholder entré, tre værelser med indbyggede skabe, køkken/alrum med integreret depot, lys opholdsstue og dejlig forældreafdeling med soveværelse, stort walk in closet og badeværelse med badekar.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.