HusCompagniet

Huset er optimalt placeret på grunden med flot udsigt ud over Randers Fjord samt gode solterrasser.

Huset er opført i vedligeholdelsesfrie materialer, uden udhæng med sorte træ/alu vinduer- og døre, arkitekttagrender i sort patineret zink, samt en stor dobbelt carport med tilhørende skur beklædt med Iverplank.

Udvendig fremstår huset med en flot minimalistisk mursten, stor integreret carport med skur og indhak til skraldespande, overmuring samt to flotte terrasser.

Husets store køkken/alrum har skrålofter og store vinduespartier med et fantastisk lysindfald.

Spændende og anderledes indretning som indeholder børneafdeling med multirum, gang med lektiecafe, voksenafdeling med stort walk-in og badeværelse med dobbelt bruser.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.