HusCompagniet
Der er indgang til huset i forbindelse med den dobbelte carport. Her ankommer man i børneafdelingens lyse fordelingsgang med nem adgang til bryggers, badeværelse/ gæstetoilet og videre ind i det store køkken/alrum.
Køkken/alrummet er husets centrale rum, placeret i vinklen midt på huset. Rummet er indrettet med højt skråloft, stor køkkenø og flotte elementer og hvidevarer. Fra køkken/alrum er videre adgang til et værelse/kontor og den store, lyse dagligstue. Og bagerst i huset er indrettet en helt fantastisk forældreafdeling med både walk in closet og stort badeværelse.

Fra stue og køkken/alrum er skøn udsigt over haven og flere udgange til terrasseområderne. Og udvendigt giver det mørke hus et stilsikkert og topmoderne udtryk.

Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.