HusCompagniet

Her får I et hus, som er stort set vedligeholdelsesfrit, hvor I hverken skal male vinduer eller udvendigt træværk. En optimal løsning for den travle familie. Særligt bemærkelsesværdigt er en stor dobbeltgarage, sydvestvendt terrasse med delvis overdækning og et fantastisk køkken/alrum med loft til kip. Boligen indeholder entré, tre værelser med indbyggede skabe, køkken/alrum med integreret depot, lys opholdsstue og dejlig forældreafdeling med soveværelse, stort walk in closet og badeværelse med badekar.


Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning. 

3 gode grunde til at bygge nyt hus med HusCompagniet

  1. Vi ved hvordan. Spørg vores rådgivere om alt fra budget til boligindretning.
  2. Få drømmehuset. Til tiden. Og til aftalt pris
  3. Gør en god investering med lavt energiforbrug, vedligeholdelsesfrihed og høj gensalgspris.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.