HusCompagniet

Huset er gennemtænkt med funktionel indretning og fokus på opholdsrum og værelser. Huset er bygget med tagbeklædning i sort IBF betontagsten og udhæng. Udhænget giver i kombination med de opmuret gavle det klassiske udseende, og beskytter murværk og vinduer. Det udvendige murværk er udført med B542 Laika, kombineret med lavenergivinduer i fra Rationel i Aura+træ/alu får huset et flot udtryk. Børneafdelingen ved indgangen består af 2 gode værelser, og eget badeværelse. Forældreafdelingen består af soveværelse på 13.60 kvm med tilhørende eget badeværelse. Et stort køkken/alrum på 34.50 kvm i åben forbindelse med stue, giver fantastisk rumfornemmelse, og masser af plads til hverdag og fest.

Gulve i store dele af huset er laminat, et slidstærkt og funktionel gulv. Den integrerede indgang og bryggers er belagt med klinker, og er placeret med adgang fra carporten, og giver optimal mulighed for at komme hjem, og ind i tørvejr.

Alle vægge er beklædt i filt og malet i råhvid, og overalt er der gips lofter. Alt inventar er udvalgt fra HTH.


Når I bygger bestemmer I helt selv materialer, arkitektur og indretning.

Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.