HusCompagniet

Nu kan drømmen om landsbyliv blive til virkelighed. I Tebstrup udbyder vi lige nu 15 byggegrunde, hvor I kan bygge drømmehuset. Området byder på både skole, institution og indkøbsmuligheder. Tebstrup byder samtidig på et hyggeligt lokalsamfund med et aktivt foreningsliv blandt byens knap 700 indbyggere.

Udstykningen består af 15 byggegrunde, som spænder fra 864 m2 til 1217 m2 med grundpriser kr. 695.000,- ALT INKLUSIV.

 Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Salget er allerede igang, så kontakt salgsafdelingen i Aarhus på tlf. 86 10 01 99.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • Kun 8 min. fra Skanderborg
  • God forbindelse til motorvejsnettet
  • 25 min. fra Aarhus
  • 2 km fra Tebstrup sø

 

Om Tebstrup

Tebstrup er en lille by 10 kilometer syd for Skanderborg i bekvem afstand til den østjyske motorvej. Tebstrup, som hører under Skanderborg kommune, har en aktiv borgerforening, som afvikler mange sociale arrangementer i løbet af året – blandt andet i byens eget forsamlingshus.