HusCompagniet

Vi udbyder 21 byggegrunde på attraktiv udstykning i Middelfart. Byggegrundene ligger få kilometer fra centrum af Middelfart med både gymnasium, golfklub og en stor marina. Området egner sig godt til børnefamilier med både store og små børn.

Udstykningen består af 21 byggegrunde med byggepligt hos HusCompagniet. I bestemmer selv størrelse, indretning og udseende, og vi tilbyder byggegrunde fra 832 til 1.171 m2. Og priserne starter ved kr. 795.000,- ALT INKLUSIV.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden.

Der henvises til købsaftalen. For yderligere information ring til vores afdeling i Odense tlf. 65 92 75 55 eller besøg vores udstillingsby på Gartnerlunden, 5270 Odense N.

Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt. Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores persondatapolitik Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Bestil vores gratis katalog og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på dine muligheder. Bliv inspireret til dit nye hjem.
Vent venligst mens vi henter produkter - kan tage op til 10 sek.

Fakta om området

  • 45 min. fra Odense
  • Alle grunde ligger få minutters gang fra nærmeste skole
  • 3 km fra hovedgaden i Middelfart
  • 20 min. kørsel fra Fredericia

 

Om Middelfart

Middelfart er med sine 15.200 indbyggere den fjerde største by på Fyn. Byen er beliggende midt mellem den gamle og nye Lillebæltsbro og byder på et rigt byliv med gode muligheder for shopping og et livligt restaurations- og caféliv. Derudover byder Middelfart på oplevelser som Hvalsafari og brovandring på den gamle Lillebæltsbro.