17 parcelhusgrunde på mellem 770-920 kvm

Nu kan drømmen gøres til virkelighed! Vi udstykker 17 nye grunde til helårshuse på Søgårdsvej i udkanten af Haslev. Området er ét af Haslevs mest eftertragtede, og alle grundene er beliggende i fantastisk natur med udsigt til marker og åbent landskab. De nyudstykkede byggegrunde grænser op til et etableret og meget børnevenligt parcelhuskvarter med kort afstand til sportsaktiviteter, indkøbsmuligheder og den nærliggende ”Vibeengskolen”, som foruden også at danne ramme om vuggestue og børnehave, er et lokalt, kulturelt samlingspunkt. På det mere end 42.000 kvm store område er der rig mulighed for fysisk aktivitet på motionsruter, BMX-bane, boldbaner, forhindringslandskab eller fordybelse i de populære køkkenhaver.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Om Haslev
Haslev er med sine knap 12.000 indbyggere den største by i Faxe Kommune. Haslev er en hyggelig handelsby med et godt udvalg af butikker og hyggelige caféer foruden en velbesøgt biograf og en stor svømmehal. Og du skal ikke langt uden for byen for at finde gårdbutikker og salg af lækre, lokale delikatesser. Haslev er blevet kaldt ”skolernes by”. Foruden fire velfungerende folkeskoler, en privatskole og to idrætsefterskoler huser byen også Haslev Gymnasium og en teknisk skole.

Området omkring Haslev bærer præg af, at der historisk har fundet betydelig, adelig aktivitet sted. Der er således talrige slotte, herregårde og godser med spændende historier, som er værd at udforske nærmere. De fleste har store parkanlæg, der er åbne for offentligheden og danner rammen om koncerter og markeder året rundt.

 

 

 

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search