41 byggegrunde til salg

Åbent Hus
Skærtorsdag, den 18. april 2019 kl. 11 – 12
Søndag, den 19. maj 2019 kl. 13-14

For Sparekassen Sjælland-Fyn sælges fuldt byggemodnede helårsgrunde i naturskønt beliggende udstykning i Rørby, ganske tæt på dejlige Kalundborg. Du bestemmer selv valget af grund, og i samråd med HusCompagniet, vælger du størrelse, type, model og definerer generelt selv dit eget projekt, inden for de regler lokalplanen fastsætter. Priserne starter fra 185.000,- og byggegrundene er på mellem 723 og 1.041 kvm.

Kvarteret har stiforbindelse til skolen i Rørby samt børnehave, og endvidere er der hal og indkøbsmuligheder i selve byen. Rørby ligger ca. 5 km syd fra Kalundborgs mange arbejdspladser, og tilbyder en fantastisk kombination ro, fred, skøn natur samt et aktivt lokalmiljø. I Rørby bliver du en del af et aktivt lokalsamfund, hvor der er en velfungerende skole med idrætshal, mulighed for gymnastik, håndbold m.m. I byen er der busforbindelse både mod Kalundborg og Slagelse, og fra Rørby er der cykelsti direkte ind til Kalundborg.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden.

Salget er allerede igang.

Priser fra 185.000,- inkl. tilslutningsbidrag til kloak, el og vand.

For mere information, kontakt

Lasse Bay Villumsen

Lasse Bay Villumsen

Salgschef

Tlf: 88 62 34 28

Mobil: 29 39 17 01

lbv@huscompagniet.dk

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search