44 byggegrunde i Kolding

Nu udstykkes 44 grunde ved Marielystvej– dejligt beliggende 6 km nord for Kolding. På Marielystvej er kodeordet plads. Plads til familien, plads til at slappe af i bekvemme og vedligeholdelsesfri huse, og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren. Og så er det beliggende tæt på kultur, indkøb, skoler, daginstitutioner samt legepladser.

Udstykningen består af 44 grunde til helårshuse fra HusCompagniet. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse, hvor netop jeres familie kan være tryg.

Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser hver måned. Og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere og, ikke uvæsentligt, er gensalgsprisen højere.

Vi ved at detaljerne tæller, og derfor giver vi jer komplet valgfrihed i hele indretningen.

Der er selvfølgelig byggepligt med HusCompagniet på grundene.

Salget er i fuld gang. Der er netop åbnet op for etape 2. Vil du høre mere, så kontakt vores afdeling i Haderslev på tlf. 73 22 19 19.

Adresse: Marielystvej i Kolding, tag indkørslen fra Nr. Bjertvej, vi står lige ved indgangen til Marielystvej.
Priser fra 785.000 kr. inkl. tilslutningsafgifter
Grunde fra 816 m2 til 1099 m2

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search