Byggegrunde i Lejre

Salget er i gang!

Kom og hør mere om området, lokalplanen samt muligheder for byggeri på grundene. Det hele foregår hver søndag kl. 13.30-15.00 til og med 31. marts – indkørsel fra Bispegårdsvej. Der vil være mulighed for at gå en tur i udstykningen og alle byggegrunde vil være nummereret.

info
I den hyggelige by Lejre, ca. 15 minutters kørsel fra Roskilde, udbyder vi 55 parcelhus byggegrunde.

Hos HusCompagniet bestemmer du selv, hvilket hus du ønsker at bygge. Du har mulighed for at få tegnet lige netop det hus, der dækker dig og din families behov bedst muligt. Du har også mulighed for at vælge en af de mange løsninger fra vores katalog eller blot bruge dette som inspiration.

Salget er igang – kontakt os allerede i dag og bliv skrevet op til information og salgsmateriale omhandlende vores udstykning i Lejre.

For yderligere information kontakt vores salgskontor i Ringsted

Åben byggegrund hver søndag kl. 13.30-15.00 til og med 31. marts.

For mere information, kontakt

HusCompagniet Ringsted

Tlf: 46 77 29 90

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search