Projekt med 38 spændende grunde i Fredensborg

Salget er i fuld gang!

Nu udstykkes 38 byggegrunde dejligt beliggende på Kirkevangen øst for Fredensborg centrum, sammen med 6 dobbelthuse. Området er meget attraktivt da man er tæt på byen, samtidig med at man er omkranset af fantastisk natur. Kodeordet er plads. Plads til familien, plads til at slappe af i bekvemme og vedligeholdelsesfri huse og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren. Og så er det beliggende tæt på kultur, indkøb, skoler, dagsinstitutioner og legepladser.

Udstykningen består af 38 grunde til helårshuse. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse, hvor netop jeres familie kan være tryg. Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser hver måned. Og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere, og ikke uvæsentligt er gensalgsprisen større.

Hvad siger beboerne om Fredensborg, se video

For yderligere information ring til vores afdeling i Hillerød på tlf. 48 21 29 90, eller besøg os i vores udstillingsby i Hillerød

Størrelser fra 801 kvm til 1130 kvm
Priser fra 1.695.000,-

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search