Projekt med 13 parcelhusgrunde i Værløse - UDSOLGT

Nu udstykkes 13 grunde til helårshuse i Jonstrup, der ligger kun 20 km nord for København K. I området omkring Jonstrup er et nyt og populært boligområde skabt. Tæt på byen, og med følelsen af land og luft, får man her mulighed for at dyrke familie og friluftsliv i naturskønne og historiske omgivelser. Området har et velfungerende lokalsamfund, engagerede borgere, et stærkt fælleskab og mange børne- og uddannelsesinstitutioner i nærmiljøet.

Når I vælger et individuelt familiehus fra HusCompagniet, bliver I en del af et stærkt team. Vi har sammensat et hold af eksperter til at råde og vejlede, inspirere og hjælpe, tegne og udføre – hele vejen fra drøm til virkelighed.

Og når I bygger et nyt hus med os, får I et hus bygget af materialer, der sikrer fremtidens energiforbrug og hensynet til miljøet i netop det omfang, I ønsker. Samtidig er der store besparelser at hente og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere, og, ikke uvæsentligt, er gensalgsprisen større.

Vi ved, at detaljerne tæller og derfor giver vi jer komplet  valgfrihed i materialevalg og i indretningen.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search