Projekt med 26 parcelhusgrunde i Kolding

Nu udstykkes 26 grunde i Frejas Ager – dejligt beliggende 6 km syd for Kolding. I Frejas Ager er kodeordet plads. Plads til familien, plads til at slappe af i bekvemme og vedligeholdelsesfri huse, og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren. Og så er det beliggende tæt på kultur, indkøb, skoler, daginstitutioner samt legepladser.

Udstykningen består af 26 grunde til helårshuse fra HusCompagniet. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse, hvor netop jeres familie kan være tryg.

Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser hver måned. Og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere og, ikke uvæsentligt, er gensalgsprisen højere.

Vi ved at detaljerne tæller, og derfor giver vi jer komplet valgfrihed i hele indretningen.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Grundareal: 800-1193 kvm
Pris: fra 695.000 kr. inkl. tilslutningsafgifter

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search