28 parcelhusgrunde fra 820 kvm til 1520 kvm i Herning

Hvor: Nu udstykkes 28 grunde i Engholm Søpark – dejligt beliggende nordøst for Herning. Området er meget attraktivt da man er tæt på byen, samtidig med at man er omkranset af fantastisk natur.

I Engholm Søpark er kodeordet plads. Plads til familien, plads til at slappe af i bekvemme og vedligeholdelsesfri huse og plads til at nyde den skønne natur lige udenfor døren. Og så er det beliggende tæt på kultur, indkøb, skoler, dagsinstitutioner og legepladser.

Udstykningen består af 28 grunde til helårshuse fra HusCompagniet. Vi tilbyder moderne og energivenlige huse, hvor netop jeres familie kan være tryg. Et helt nyt hus bygget af nye materialer sikrer fremtidens energiforbrug og dermed store besparelser hver måned. Og i mange år fremover er vedligehold af huset minimalt, husforsikringen er billigere, og ikke uvæsentligt er gensalgsprisen større.

Vi ved, at detaljerne tæller, og derfor giver vi jer komplet valgfrihed i hele indretningen.

Vi gør opmærksom på, at der er byggepligt på grunden. Der henvises til købsaftalen.

Kontakt vores salgsafdeling i Herning allerede nu for at modtage yderligere materiale om udstykningen.

Interesseret i at høre nærmere?

  • Vi ser frem til at kontakte dig hurtigst muligt.
    - Når du trykker send her, afgiver du samtykke til, at vi fremover må henvende os til dig på e-mail og telefon. Vores henvendelser indeholder god information om husbyggeri og konkrete tilbud. Vi behandler dine personoplysninger med stor omtanke, og som beskrevet i vores  persondatapolitik  Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search