0% i rente  – HusCompagniet formidler nu lån til din nye byggegrund

Det er meget at holde styr på, når man bygger hus. Og det er dyrt. Sådan tænker de fleste. Med HusCompagniet er det en anden sag. Vi gjorde det muligt først at betale for huset ved indflytning. Og nu gør vi det igen. Vi introducerer gratis grundkøbskredit, så du slipper for at betale renter på lånet af din nye byggegrund.

Der er mange overvejelser, som skal vendes og drejes både før, under og måske også efter byggeriet af jeres nye hus. Hos HusCompagniet bygger vi individuelle énfamiliehuse, og hvert år afleverer vi nøgler til over 1.900 glade familier. Derfor er vi godt forberedte på at hjælpe netop jer med at bygge det hus, som I drømmer om.

HusCompagniet var de første til at tilbyde finansiering af huset i hele byggeperioden. Og nu gør vi det igen. Som en nyhed tilbyder vi at formidle finansiering af din nye grund til 0% rente i hele byggeperiode. Så sparer du de udgifter.

Duften af nyt hus overgår alt – og med gratis finansiering af hus og byggegrund er dit livs beslutning gjort nemmere. Som markedsleder inden for énfamiliehuse er HusCompagniet en professionel samarbejdspartner. For os handler det om at få dig og familien trygt i hus, og det har vi gjort siden 1972. Vi tilbyder en struktureret byggeproces, hvor alt er planlagt ned til mindste detalje, uden irriterende overraskelser og nu med gratis grundfinansiering.

Få katalog tilsendt nu og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på alle mulighederne.

bestil-katalog

Bliv inspireret!

Få katalog tilsendt nu og se masser af arkitektur, få fakta, inspiration og bliv klogere på alle mulighederne .

Læs om hvordan vi får dig og din familie trygt i hus, hvor i landet I kan se vores flotte udstillinger og læs seneste kundecases.

Interesseret i at høre nærmere?

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search