Der er en grund til, at vores slogan er ”Kom trygt i hus”. Vi er et byggefirma, du kan stole på. Fra vores første møde til du får nøglen til dit nye hjem, er du nemlig i kyndige hænder.

Et byggefirma med speciale i individuelle huse

Vi er et byggefirma, der har specialiseret sig i individuelle huse. Det betyder, at du selvfølgelig får masser af muligheder, når du vælger et hus fra HusCompagniet. Frem for alt får du en økonomisk tryghed, der giver dig flere valg. Udover at vi hjælper dig til at træffe de rigtige og personlige valg, giver vi dig også råd til det. HusCompagniet er ikke blot et byggefirma med nogle af de bedste håndværkere – vores rådgivere er også håndplukkede og de bedste indenfor deres felt.

Hos HusCompagniet får du ikke en regning, før du får nøglen til dit færdige hjem i hånden. Det betyder, at du kan spare penge på renteudgifter til boliglån, mens byggeriet er i gang – penge du kan bruge til noget meget sjovere sammen med din familie.

Byg hus med en sikker fremtid

Med et hus fra HusCompagniet kan du sove roligt om natten, mens byggeriet er i gang. I HusCompagniet er det altafgørende, at tidsplan og budget bliver overholdt. Tryghed er nemlig også et spørgsmål om, at vi overholder dine planer.

Du får fra starten en personlig byggerådgiver, der har til formål at sikre en for dig overskuelig byggeproces. Han sikrer også at alt forløber planmæssigt med dit byggeri og sørger undervejs for de tilladelser, der skal til. Vi står som byggefirma solidt økonomisk – nu og i fremtiden. Derfor skal du vælge HusCompagniet som byggefirma.

Kom til os og kom trygt i hus.

Byggefirma med mere end 40 års erfaring

Kom godt i gang

Bestil katalog og prisinformation fra HusCompagniet her eller tag et kig på have og terrasser som er en stor del af fornøjelsen ved jeres nye hus. Lad jer inspirere til hvordan I bedst udnytter jeres muligheder, og får den løsning, som passer bedst til jer.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search