HusCompagniet

Bæredygtige løsninger der betaler sig

Når I bygger nyt, har I mulighed for at vælge et væld af energieffektive løsninger til f.eks. varme og el. Løsninger, der skåner klimaet, og som gør jeres energiregning markant mindre. Ifølge Energistyrelsens beregninger vil den årlige varmebesparelse beløbe sig til 15.000 kr., hvis man sammenligner regningen fra en ældre gennemmoderniseret villa på 140 m2 med energimærke D med et nybygget hus i energiklasse A2015

 

Grønne standarder

Hos HusCompagniet tilbyder vi som standard en lang række løsninger, der bidrager til et sundere og mere energivenligt hjem, og som tilsammen giver alle vores huse energimærke A2015 og A2020(lavenergi). Det gælder blandt andet gulvvarme og central varmestyring, energivenlige vinduer og genindvindingsanlæg der sikrer en høj luftkvalitet i hjemmet hele året rundt.

Som køber af et nybygget hus vil I ofte også have individuelle ønsker, og her står HusCompagniets rådgivere til rådighed for at finde frem til de bedste, grønne løsninger, der passer til netop jeres hverdag.

Hos HusCompagniet kan I sagtens få det hele: uanset om det er solceller på taget, jordvarmeanlæg, biopejs eller energimærkede hvidvarer. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

Mulighederne er rigtig mange og vi står klar med råd og vejledning, så vi sikrer, at jeres kommende hjem imødekommer jeres mål om et energivenligt hjem

 

 

 

Husets livscyklus

Klimavenligt nybyggeri er blevet en mærkesag for os, og vi har mange års erfaring med at bygge lavenergihuse, der samtidig er rene drømmehjem. Vi insisterer på at tænke hensynet til klimaet ind i alle de faser af husbyggeri, vi opererer i. Vi kalder det husets livscyklus. Begrebet dækker over, at vi i hele husets levetid insisterer på at træffe valg, der tager hensyn til den jord, vi bor på.

Faserne bevæger sig helt fra indkøb af byggematerialer, til selve byggefasen, over til den lange årrække, hvor huset fungerer som hjem, og slutteligt når det rives ned og materialerne genanvendes. Dét er husets livscyklus, og i alle led gør vi os umage med at finde løsninger, der nedbringer udledningen af CO2.

 

Inspireret af FN’s verdensmål har vi sat konkrete mål for vores klimavenlige initiativer, som fremover kan måles mod vores praksis i 2019. Vi har blandt andet sat os følgende mål:

  • At være CO2-neutrale fra varme og elektricitet af egen drift inden 2030
  • At reducere udledningen af CO2 i byggematerialer med 70 procent inden 2030
  • At 60 procent af vores huse skal have vedvarende energikilder inden 2025

 

Alt det kan I læse mere om i vores årsrapport.