Drømmer du om et arkitekttegnet typehus?

Er din drøm et arkitekttegnet typehus med plads til din personlighed og dine idéer? Hvis svaret er ja, behøver du ikke lede videre. HusCompagniet har 40 års erfaring med huse, hvor du bestemmer. Du vælger et hus, og vi bygger dig et hjem, hvor der er plads til din personlighed.

Et typehusfirma med visioner for dig og dine nærmeste

Vi laver ikke blot færdige samlesæt. Dit typehus skal tilpasses til dig og ikke omvendt. Herunder kan du læse om de mange forskellige typehuse, du kan tage udgangspunkt i, når du i samarbejde med din personlige byggerådgiver fra HusCompagniet skal udforme dit drømmehjem. Vi er et byggefirma, der bygger huse omkring dig og dine behov.

Husk at kvalitet er kodeordet i et HusCompagniet typehus. Det går vi aldrig på kompromis med. Vi er nemlig kendte for at bygge kvalitetshjem. Robuste materialer og kvalitetsløsninger sikrer dig et hus uden bekymringer eller nævneværdig vedligeholdelse. Hverken nu eller fremover.

Med et HusCompagniet typehus får du desuden et lavt energiforbrug og lave driftsudgifter. Dit hus er ydermere som standard udstyret med et ventilations- og genindvindingsanlæg – så du og din familie er også sikret et godt indeklima.

Kontakt os i dag på info@huscompagniet.dk eller find det nærmeste kontor her, så vi sammen kan få drømmen om dit personlige typehus opfyldt.

vagtbanke1_6

Typehuse til lave priser i den bedste kvalitet

Hos HusCompagniet kan vi bygge individuelle huse i både i ét, halvandet eller to plan. Men det stopper ikke her, for vi tilbyder mange designs og arkitekturer, så du altid kan finde et typehus, der passer til dig og dine behov. Vores eksperter og tegnere sidder klar til at rådgive dig og udforme jeres nye hjem.

Typehuse i alle afskygninger

Typehuse fra HusCompagniet er et opgør med den klassiske forestilling om rigide husblokke, der leder tankerne hen på koldkrigsbarakker. Vores huse fordrer både frihed og personlig stil for dig som ny huskøber – uanset typehusets pris. Vores huse giver plads til drømme og du kan tilpasse huset dine og din families behov, præcis som du ønsker. Til gengæld har vores typehuse alle fordelene, der forbindes med det klassiske hus – prisen er lav, leveringstiden ligeså og du får et hus efter tidens nyeste standarder. Nedenfor har vi samlet en komplet liste over alle de forskellige valgmuligheder du har, når du skal have et nyt hus. Prisen på typehusene afhænger af variable som størrelser og materialevalg – gå på opdagelse i de mange forskellige drømmehjem vi kan gøre til virkelighed og find det, der passer dig bedst.

Etplanshuse
Et typehus i ét plan er et populært valg – og det er ikke uden grund. For selvom de fås i mange former, er de altid enkle, elegante og med plads til hele familien i det store fællesområde.

Bokshus
I et bokshus forenes funkis og kubistisk stil i et moderne møde. Et typehus til dig, der vil have rene linjer og fri vilje, fordi du kan skubbe rundt på husets kasser, som du har lyst til.

Ensidig taghældning
Gør dit hjem til din legeplads. Hvis du vælger et typehus med ensidig taghældning, er der udgang til haven fra alle rum og oven i købet plads til en hems eller to.

Længehuse
Traditionelt men med et twist. Vi har forskudt typehuset på langs, så der både er plads til en udendørs hyggekrog, mulighed for overdækket indgang og selvfølgelig et køkkenalrum af dimensioner.

Forskudte huse
Skabt til den krævende grund. Et typehus, der er født til, at lyset kan strømme ind fra alle sider dagen lang. Især godt hvis du har en grund, der opfordrer til alternative løsninger.

Dobbelt forskudt hus
Vi kan ikke love, at det er dobbelt så godt. Men med et dobbelt forskudt typehus har du den perfekte gårdhave i umiddelbar forlængelse af husets hjerte, køkkenalrummet, så familien mødes året rundt – både inde og ude.

H-Hus
H’et kunne stå for hjem eller hjerterum, men er faktisk bare formen på typehuset. Heldigvis betyder det også, at du får et kompakt hus, hvor der stadig er plads til henholdsvis en separat børne- og forældreafdeling udover de to terrasser på hver side af huset.

1½-planshus
Samme grundplan men mange flere kvadratmeter. Et 1½-plans typehus fra HusCompagniet passer ind i alle kvarterer. Dette er et af vores mere klassiske hjem, men det betyder ikke, at fantasien ikke kan få frit løb. Du kan i ligeså høj grad som altid gøre vores 1½-planshuse til dit eget.

Byhus
Er den økonomiske løsning, der passer ind i enhver byzone. I dette typehus skal du ikke bruge tid på vedligeholdelse, men i stedet nyde den gode kvalitet til den gode pris.

Fiskerhus
Her lurer ingen modeluner. Et fiskerhus har et rent snit, en slank profil og er altid et stilsikkert valg. Det giver plads til, at du kan give det dit eget præg og virkelig gøre det til dit drømmehjem.

Murermesterhus
Klassisk hus med personlighed. Dette typehus har en følelse af robusthed og inviterer med sin traditionelle profil til hygge både inde og ude.

Trempel
Lad dig ikke skræmme af navnet. Her er tale om et moderne, iøjefaldende hus, hvor der er rigeligt plads til livet. Desuden kan du med trempelhuset få uanede mængder lys og luft inden døre, så der er plads til store armbevægelser.

2 planshus
HusCompagniet fører også et typehus, hvor der ikke er sparet på pladsen. Her er plads til hele familien og til individualisme. Hvad enten du er til moderne minimalisme eller en patriciervilla med hall i to etager, kan din byggerådgiver hjælpe med at opfylde dine boligdrømme.

2 planshus med sadeltag
Klassisk husbyggeri uden dikkedarer. Passer ind i et hvilket som helst kvarter og til alle familier. Denne løsning er stort set vedligeholdelsesfri, så du kan koncentrere dig om at leve livet med din familie.

2 planshus med valmtag
Romantisk og klassisk uden at være for meget. Hvorfor sætte en gammel patriciervilla i stand, når du kan få en splinterny af slagsen, som opfylder alle dine behov, fordi den er designet af ingen ringere end dig selv. Et nyt typehus i romantisk og klassisk arkitektur.

2 planshus med ensidig taghældning
Her er et typehus, man ikke støder på hver dag. Dit toplanshus med ensidig taghældning er anderledes, markant og ikke mindst er det moderne.

Priser og plantegninger på vores typehuse

De mange gode valgmuligheder kan gøre det svært at beslutte sig eller finde ud af, hvad der passer bedst til dine behov. Har du brug for rådgivning om enten det ene eller det andet, er du meget velkommen til at kontakte os. Er du interesseret i at vide mere om prisen på et typehus, kan du kontakte os her. Vil du se plantegningen for et specifikt hus, kan du her se et fuldstændigt overblik over de mange husmodeller.

priser_link_web

Hvad koster det?

Se her, hvordan I får overblik over økonomien, og se konkrete priseksempler eller få information om vores forskellige arkitekturer og lad jer inspirere til lige netop den stil, I bedst kan lide.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Start typing and press Enter to search